Om oss

XVIDA er et Europeisk produktutvikling- og produksjonsselskap basert i Slovenia og Los Angeles. Vi har salgskontorer i Canada, Storbritannia, Frankrike og nå Norge! Vi er opptatt av å utvikle enkle, elegante og allsidige tilbehør til mobile enheter. Vi lanserte vår første produkt, Boomerang på Kickstarter i 2012, og siden da har vi jobbet kontinuerlig for å utvide vår linje av tilbehør til mobile enheter. Vi har nå laget XVIDA™-systemet – en unik samling av utskiftbare magnetiske tilbehør som fungerer sammen, slik som Lego, for å holde dine mobile enheter beskyttet og sikkert montert omtrent hvor som helst.

 

Våre verdier

Nyskapende design og høyeste kvalitet på produksjon.

Hos XVIDA, jobber vi kontinuerlig med å skape bedre produkter som tilpasser seg din livsstil, slik at du kan dra full nytte av dine gadgets! Våre produkter er utviklet og produsert ”in-house” i vårt senter i Slovenia og vårt team jobber hardt for å sikre høyest mulig kvalitet på alle våre produkter. Vår innsats har blitt belønnet når Boomerang vant Red Dot Award for Design i mars 2014.

Enestående kundeservice

Hos oss kommer våre kunder først. Vi startet vår reise ved et Kickstarter prosjekt og uten støtte fra våre støttespillere og kunder som trodde på våre produkter ville vi aldre kommet så langt! Vi er her for å hjelp deg og sørge for at du er 100% fornøyd med våre produkter! Hvis du har spørsmål kan du kontakte oss på support@xvida.no.

Miljøvennlig satning

Vi er en gjeng med grønne geeks og tar miljøet på alvor, ikke bare når det gjelder resirkulering hjemme, alle våre produkter, emballasje er resirkulerbare og nedbrytbare.

Pressen om oss:

iPhone Life

Engadget

CNET 

Macworld France

Cult of Mac

Red Dot

apfelcheck

GearHungry